- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
még rá is kérdezett, hogy ezen feltételek mellet is kell a kit, vagy törölje? hidd el nem értettem félre semmit pont azért hívott fel, hogy ezekkel tisztában legyek... (ezt ő mondta) én is meglepődtem de nem volt türelmem végigmenni melyik ország EU tag stb stb leckén mert dolgoztam. Egyébként gondolhatod, hogy nemmondom vissza feleslegesen de mondtam neki, hogy ez már kis túlzással bő 10k-val hosszabb na 
Farnell-ről egyébként rendszeresen rendelek alkatrészeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Android szakmai topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- I5, GTX 1050 Ti, 16GB DDR4 PC
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Eladó félkonfig - csak egy GPU kell bele!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még rá is kérdezett, hogy ezen feltételek mellet is kell a kit, vagy törölje? hidd el nem értettem félre semmit pont azért hívott fel, hogy ezekkel tisztában legyek... (ezt ő mondta) én is meglepődtem de nem volt türelmem végigmenni melyik ország EU tag stb stb leckén mert dolgoztam. Egyébként gondolhatod, hogy nemmondom vissza feleslegesen de mondtam neki, hogy ez már kis túlzással bő 10k-val hosszabb na
wassermann