Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamz91
tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Igen minipc (telefon hardwer tudással)Én mediaplayernek használom tvhez kötve és filmeket nézek rajta amit egy Nason keresztul kap , hálózaton. Rengeteg alkalmazás van rá( most kifejezetten az Osmc és OpenElec oprendszerekrol beszélek). Eredetileg ts3 szervernek vettem, de mivel Arm processzoros így elég nehézkes mert teamspeak barátaink nem csináltak Arm alapú szervert... Van erre megoldás pl QEmu vagy van egy fizetős program az exagear desktop amivel lehet windowsos vagyis intel processzorra kiadott programokat futtatni. Nekem ennyit már nem ért még egy ts szerver, de kinek mi. Szóval a jelen állás szerint azt hiszem , csak emulálva lehet ts szervert futtatni sajnos. Egyébként rengeteg mini pc van a piacon (többségük Arm processzoros) De ha ts szervert akarsz futtatni hazilag olyan gépről ami keveset fogyaszt akkor sztem ne vegyél raspberryt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- Ipari Ütésálló PC - Westek A1075R Rugged Computer-Intel i7 5557U 16GB-128GB SSD
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann