Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VS461
tag
Sziasztok!
Pár hete kérdeztem itt, hogy működne-e a Pi2-re telepített OSMC távvezérlése olyan módon, hogy a Pi wifi-adapterrel csatlakozik az iPhone által létrehozott hotspotra, majd az iPhone-ról, Kodi Remote app-pal távirányítom a lejátszást. Autóba akarok Pi-t telepíteni zenélésre, és így nem kellene külön tapiképernyőt beépíteni, valamint az iPhone is online marad. Kaptam is javaslatokat, köszi szépen!
Végre ki tudtam próbálni. Voltak problémák, nem csatlakozott semmilyen wifi-hálózatra a Pi, de most volt időm olvasgatni. Frissítettem az OSMC-t, most a 2015.06-1 változat van fenn, és ezzel simán működik a dolog, a kis adapter (Edimax EW-7811UnR2, 150 Mbps) látja az ad hoc hálót, csatlakozik is simán. A Kodi Remote-ban beállítottam a telefon által kiosztott IP-t, és kész.
Úgyhogy most örülök. Újraindításkor, ha be van jelölve a "Wait for network" a vezeték nélküli beállításoknál, akkor újra felcsatlakozik, valamint ezt mindig ismétli, ahányszor indítom a hotspotot a telefonon. Eddig mindig ugyanazt az IP-t kapta, úgyhogy a Kodi Remote is működik.
A továbbiakban autóba szerelve fogom tesztelni a koncepciót
. Lehet, lesz belőle majd egy rövid cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Lenovo M80T Core i5 10500 //16GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Közép-alsó kategórás gamer pc
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Lehet, lesz belőle majd egy rövid cikk.
wassermann