Hirdetés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A kérdés...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
Köszi szépen Horvi és ddudas akkor szerintem majd ha itt lesz felrakom ezt a noobs -ot avval úgy tudom nagyon egyszerű a telepítés csak kiválasztom melyik oprendszert szeretném akár többet is és next next finish kb. Még annyit kérdeznék, hogy találtam egy ilyet: MPEG2 és VC-1 média licensz ez tényleg szükséges lenne hozzá ha én folyamatos HD filmeket akarnék nézni? Olvastam itt fórumon, hogy "a kodek licenszekre nemigen lesz szükséged hacsak nem akarsz mondjuk dvd vagy m2ts anyagokat is nézni (mpeg2)" ebből arra következtettem, hogy nekem ezt akkor nem kell megvennem, de ha mégis valami mpeg2 filmbe botlanék, azt nem játszaná le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- World of Warships
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Erős gamer / munka PC AORUS X570. Ryzen 7 5800X - 32GB DDR4 + RTX 5070 AEOR OC
- GAMER PC - RTX 3090 24GB/I7 11700K/32GB DDR4/2TB SSD/750W GOLD/
- Ryzen7 5700G alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Gigabyte H410M S2H V2 + Intel i3-10105F félkonfig (Gari: 2026.01.29 -ig)
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann