- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveh
tag
Sziasztok!
Sajnos elég nagy bajban vagyok, hátha valaki tud nekem segíteni..
Van egy Gigabyte P55A-UD4 lapom, nos ehhez most újítottam egy SSD-t,
értelemszerűen a Sata3-ra akartam rakni a gyorsulás végett, de sajnos semmivel nem lett gyorsabb.
Folyamatosan ,,AHCI BIOS NOT INSTALLED" felirat volt az oprendszer indulása elött..Biosba mindent ahci-ra állítottam, de az eredmény ugyanaz volt.
Addig addig piszkáltam, még egy alkalommal elfelejtettem lehúzni a már jól bejáratott 1TB-os "hagyományos" vinyómat (amin a jelenlegi rendszer futott) aztán betévedtem ebbe a SATA RAID CONFIGURATION menübe is, amit hát nem igazán értettem, de addig nyomkodtam még csináltam valami virtual disket, amit aztán töröltem is gyorsba... Nos, azóta sajnos az összes adatom elveszett, évek munkája ment kárba
Tudom, aki nem ért hozzá, ne nyúlkáljon ilyenekhez, de hátha valakinek van egy építő jellegű ötlete, hogy visszanyerjem az adataimat valamilyen módon..
Válaszotokat előre is Nagyon Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- HTPC (házimozi PC) topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/93
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest