- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az alaplapi (szoftveres) vezérlő sajnos elég primitív, nem tud semmit. Non-raid-é lehet tenni egy vinyót és ennyi kb., meg persze lehetne új tömböt létrehozni és recovery funkció van még benne. Egyikkel sem megyek semmire, bár az első lehetőséget lehet, hogy ki kell próbálnom, nem lesz más út.
Jelenleg a RAID Reconstructor+Get Data Back-el próbálkozom, pontosabban egy egész napot szántam rá eddig.
Sajnos mindig csak az egyik vinyóról tudom visszaállítani az adatokat, bármennyire is megmondja a RR a GDB-nek, hogy ezek valaha egy tömb voltak és kezelje úgy őket. Ez így használhatatlan, mivel ugye a file-oknak csak az a része van meg, amik az egyik vinyón tárolódtak, a másik fele a másik vinyón van, amihez viszont nem tud hozzáférni vmiért a GDB, folyton I/O hibát jelez. Próbáltam RAID-be tenni a vezérlőt, próbáltam simán AHCI-vel, hogy külön vinyóként jelenjen meg mindegyik, de így sem jó.

Az a baj, hogy mindegyik másképp jelöli a volt tömb HDD-it, amik ráadásul egyformák, így baromi nehéz beazonosítani, hogy most a non-raidként jelöltről tudta visszaállítani az adatok felét a program, vagy pedig a memberről? Ha ez sikerül és kiderül, hogy a non-raid volt a jó neki, akkor annyit még meg tudok tenni, hogy a vezérlőben a member hdd-t átállítom non-raidre és akkor talán mindkettőt le tudja húzni a GDB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Crimson Desert
- RAM topik
- iPhone topik
- EAFC 26
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest