Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
NCQ/TCQ -t támogat az én karim és annyival jobb, hogy egy időben több programot is futtathatok és kotorászhatok meg minden. persze ezt bármelyik géppel meg lehet tenni, azonban én úgy érzem sokkal dinamikusabb lett mióta tudom használni az NCQ-t
Hogy megéri-e ezért SATA II ?
Hát akkor már SATA II-es vincsi is kell na meg SATA II-es vezérlő.......szóval ha túl sokat kell rá beruházni akkor semmiképp,de ha minimális az összeg akkor én rákölteném.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát akkor már SATA II-es vincsi is kell na meg SATA II-es vezérlő.......szóval ha túl sokat kell rá beruházni akkor semmiképp,de ha minimális az összeg akkor én rákölteném.