Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor én is kérdezek egyet

Otthoni gépet tervezem lecserélni és azon gondolkodom hogy valamilyen RAID megoldást kéne tenni a gépbe.
Hiszen ha vesz az ember fasza CPU GPU RAM Deszka kombót akkor nem marad más mint a merevlemez amin jó lenne gyorsítani. Namost nem szeretném a fenti hardverek árát otthagyni egy nagyméretű SSD-ért amin a windows-t meg a programokat és gameket tartom. Inkább RAID 5 4 db 1.5TB winyoból +1 750GB backupRaid 5 re szeretnék Win 7 prof-ot tenni
Tapasztalatok érdekelnének !Illetve hogy tudtok-e olyan deszkát amiben fasza raid chip van ?
/ AMD 1100 X6 ost kéne meghajtani AM3+ foglalattal /eredetileg az lenne a tervem hogy olyan deszkát kéne vennem amiben jó raidchip van plusz nincs benne integrált hangkártya hanem külön adnak egyet hozzá.
példa: Maximus Csak ugye ez inteles
meg a RAID vezérlőjét sem tudom mennyire számít jónakPersze tudom hogy az alaplapi raidvezérlők mind szarok, de nem is datacentert akarok otthonra építeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Játékfejlesztés
- További aktív témák...
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg a RAID vezérlőjét sem tudom mennyire számít jónak