- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
Enclave
üzenetére
A 2 TB necces, de fentebb írtam egy kis idézet-szösszenetet a Microsofttól a 2 TB-os (vagy annál nagyobb) lemezek kezeléséről. Fő kérdés, hogy erről boot-olnál-e.
Én jobban javasolnám az ICHxR-es vezérlőt (ha már alaplapi), mert lapváltáskor nem biztos hogy lesz Jmicron vezérlő az új lapodon! Míg azért egy intel déli híd esélyesebb, valljuk be
Bár, azt is elég lehet kideríteni, hogy egy Jmicron által létrehozott tömböt felismer és kezel-e egy ICHxR, mert nekem egy nForce 4-es raid-et zokszó nélkül benyelt egy ICH9R, és vidáman ment. És akkor emiatt nem kéne lapot cserélned.Hogy megy a Giga lapban a Q9550-ed? Én ma újítottam be egy Q9450-be, nemsoká viszem haza az EP35C-DS3R-embe, próbálok tájékozódni mire számítsak

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár, azt is elég lehet kideríteni, hogy egy Jmicron által létrehozott tömböt felismer és kezel-e egy ICHxR, mert nekem egy nForce 4-es raid-et zokszó nélkül benyelt egy ICH9R, és vidáman ment. És akkor emiatt nem kéne lapot cserélned.