Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
Enclave
üzenetére
A 2 TB necces, de fentebb írtam egy kis idézet-szösszenetet a Microsofttól a 2 TB-os (vagy annál nagyobb) lemezek kezeléséről. Fő kérdés, hogy erről boot-olnál-e.
Én jobban javasolnám az ICHxR-es vezérlőt (ha már alaplapi), mert lapváltáskor nem biztos hogy lesz Jmicron vezérlő az új lapodon! Míg azért egy intel déli híd esélyesebb, valljuk be
Bár, azt is elég lehet kideríteni, hogy egy Jmicron által létrehozott tömböt felismer és kezel-e egy ICHxR, mert nekem egy nForce 4-es raid-et zokszó nélkül benyelt egy ICH9R, és vidáman ment. És akkor emiatt nem kéne lapot cserélned.Hogy megy a Giga lapban a Q9550-ed? Én ma újítottam be egy Q9450-be, nemsoká viszem haza az EP35C-DS3R-embe, próbálok tájékozódni mire számítsak

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár, azt is elég lehet kideríteni, hogy egy Jmicron által létrehozott tömböt felismer és kezel-e egy ICHxR, mert nekem egy nForce 4-es raid-et zokszó nélkül benyelt egy ICH9R, és vidáman ment. És akkor emiatt nem kéne lapot cserélned.