- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mlacee
tag
Új fejlemények!
Csak nem hagyott nyugodni a dolog és dupla RAIDdel próbálkoztam, tehát régi raid és új együtt. Eddig nem mertem mert ez igy már 5 merevlemez együtt és féltem hogy a táp már nem birja, de most hajnali kettőkor már minden mindegy volt
Tehát két RAID együtt, első inditásnál ugye mindig mindent felismer a RAID BIOS és az XP felbootolt! Azt hittem az új merevlemezek RAIDje szétbarmolja a controllert, de úgy látszik ha felismeri akkor tényleg működnek. XP alatt láttam a terás RAID-0 tömböt és futtattam rajta egy tesztet is, HD Tach 200 MB/s -es eredményt hozott ami 50nel több mint amit a RAID kártyával valaha is elértünk!
Remény? Lehet.
Most épp Geller_1972 kolléga által linkelt NVraid driver floppyt gyártok könnyitett txtsetup.oem fájllal és megpróbálok XPt telepiteni
Irok ha van új fejlemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Irok ha van új fejlemény.