- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuc
csendes tag
válasz
Chieftec
üzenetére
Saját tapasztalatom az, hogy a windows alapsebességénél nem lesz észrevehető a sebességnövekedés, 1 Gb rammal szinte semmi. Mondjuk a legtöbb felhasználónak tényleg felesleges a RAID-0. Játék betöltés egy kicsit gyorsabb lett. Aminél észrevettem,hogy gyorsabb: DC Hash-elés, másik vinyóról másolás, videó feldolgozás, defrag ... Kb eddig ennyi! De ha már egyszer megcsináltam kiváncsi vagyok, hogy mennyire jön be az ''ördög falra festés''. Mondjuk a fél éve fejlesztgetett programot én sem azon tartogatom, az biztos. Jöttök itt a százalékokkal, nekem eddig kb. az eddigi 15 vinyómból egy sem romlott el. Persze lehet, hogy csak mákom volt, van egy olyan, hogy Murphy törvénye ...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest