Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madw
csendes tag
Köszönöm, akkor ezekszerint jó irányba tapogatózom.
Leállítottam a SPAN módot és csináltam egy tesztet. Történeesen egy nagydarab videó fájlal. Elég elkeserítő a végeredmény. Egyrészt csinált belőle négy ugyanolyan fájlt, másrészt az egy órás filmet a lejátszó úgy három másodperc alatt lejátsza. Tehát ez nem jó. Hagyom a SPAN módot, jön a Raid 0, ahogy írod.
A First Sectornál direkt ajánlja fel a 63-at, illetve a boot szektorra amit felajánl azt át kell írni, vagy hagyni azon? Ez nem igazán világos.
Próbálgatom azért. Először a quick kereséssel. Ha úgy valamit használhatóra állít vissza, akkor ráeresztem a long-ot is. Egyellőre nem sok siker. Jó kis játék lesz. Igen, úgy tűnik, hogy az 1-3 porton lévők vannak együtt. Thx....háát, én sem nagyon találkoztam ennyi raid gubanccal egyszerre. Pedig a munkahelyen is volt már hozzá szerencsém. Igaz ott hardveressel, de az gyorsan összeszedte magát (ellentétben ezzel az izével [jól meggondolom, hogy ezután ezzel a vezérlőtípussal, vagy úgy általában a "félhardveres" Raid-del valaha is akarok még kezdeni valamit. Több a baj, mint Raid nélkül]). Gyanítom az alaplapi vezérlővel lesz a bibi.
Csak ehhez fél év, meg nem kevés befektetés az új vinyókba, és bosszúság kellett, hogy kiderüljön. Nem örülök. Most azért annyira nem nagy a baj, mert vettem egy külső egységet menteni még a múltkor. Van mentésem tavaly novemberig... De utána viszont nincs. Pf.Mindegy próbálgatom a variációkat a Scavengerrel és tépkedem a hajam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Napelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest