- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Freddy TNT
üzenetére
én nemtom mivel bűvészkedsz, én csak a drivert szoktam felrakni. talán egyszer megnéztem amiről beszélsz, de ami ekkora nagy abban biztos sok a hiba

szóval mivel nincs rá szükségem nem erőltettem. ha gondolod megdoblak mailen a sima driverrel, azzal is műx hiba nélkül, nem kell feltelepíteni a fél univerzumot.
meg gondolom a memóriát is eszi a kis ikon, mert ha ikon van, akkor fut valami. szóval ha rám hallgatsz nem telepgeted fel. akkor megszűnik az ERROR is
. meg hátha utána jobban is hasít...
csak a tisztánlátás kedvéért: a 3112-es vezérlőkártya 10050-es drivere kicsomagolva összesen 8 fájl és 278240 bájt szóval kevesebb mint 300kb. ez nem ''DOS''-os driver, hanem windows alá(-)való. azért kell a floppy, mert amíg a windows telepítő nem kapja meg ezt a pár fájlt, nem tud beszélgetni a vinyókkal és nem is tud telepíteni rájuk. a telepítő eleje (a kék hátteres, F6-os, partícionálós) az ún. textmode vagy szöveges mód.
van lehetőség arra, hogy megszabadulj a floppyzástól és belerakd a windows cd-be ezt a pár fájlt. ezügyben javallom tanulmányozásra moonman konyhakész cuccait a http://winportal.net archívumban (sata driver integrálása vagymi).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest