- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
BemAnyó
üzenetére
nnna ehez a kérdéshez viszont én már kevés vagyok
Itt majd biztos jön valami hozzáértő kollega aki fel tud világositani melyiket érdemes! de egy időben utánna olvasgattam én ezeknek (mert én is pont egy ilyen zsugán törtem a fejem) és nekem ugy rémlik gyakorlatilag nincs igazán nagy különbség közöttük,,(értem ez alatt a 4-6-8-15 ezres kategóriát) de ez már tényleg csak "okoskodás" ész érvekkel alá támasztani nem tudom! én az alaplapi mellet tettem le a voksom....semmi bajom vele azóta sem...pedig nállam is meg volt az ICHR9-ről 10-re váltás!(és tuningolok is, ami állitólag nem biztos hogy jót tesz az alaplapi RAID-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt majd biztos jön valami hozzáértő kollega aki fel tud világositani melyiket érdemes! de egy időben utánna olvasgattam én ezeknek (mert én is pont egy ilyen zsugán törtem a fejem) és nekem ugy rémlik gyakorlatilag nincs igazán nagy különbség közöttük,,(értem ez alatt a 4-6-8-15 ezres kategóriát) de ez már tényleg csak "okoskodás" ész érvekkel alá támasztani nem tudom! én az alaplapi mellet tettem le a voksom....semmi bajom vele azóta sem...pedig nállam is meg volt az ICHR9-ről 10-re váltás!(és tuningolok is, ami állitólag nem biztos hogy jót tesz az alaplapi RAID-nek)