Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Gézengúz
üzenetére
Bármilyen winyók rakhatók RAID-be (ha a vezérlő tudja kezelni azokat). Legfeljebb nem optimális.
Más a belseje, más az adatsűrűsége, más a firmware-e, más az adatátviteli sebessége (adatsűrűség). Az azonos kapacitás miatt veszteséged sem lesz.
Az más kérdés, hogy a RAID nulla toleranciáját hogyan viselik el. Ez (a működési stabilitás) már nem csak a típustól, hanem sokszor a drive-tól is függ. Lehet, hogy jó darabot kifogva soha nem lesz gondod, de gyenge viszont sokszor kiesik a RAID-ből.
Én a RAID-et nem szeretem. Kizárólag SCSI esetén látom biztosítottnak a stabil működést. Pont ezért inkább azt szeretem, hogy több drive esetén több partícióba teszem a szétválasztható funkciókat (OS, temp-swap, adatok). Az OS és a temp-swap másik drive-on amennyiben csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest