Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
először is köszi a segítséget!
tehát a partíciós táblánál van elásva a kutya, ez rossz hír...hihetetlen, hogy erre nincs vmi más megoldás...én azt hittem, hogy az SP4 felrakása és a 48 bites LBA címzés után meg fog tudni bírkózni a maradék területtel a Win 2KS...a dinamikus lemezzé konvertálás előtt kellett volna az SP4+enablebiglba, ha nem lennének dinamikus lemezek, akkor működött is volna gondolom a dolog...ehh, nem 1szerű móka
az első módszer OK, de miután visszateszem a 2. lemezt és átkonvertálom dinamikus lemezzé, majd a partíciókat létrehozom, ott már a 2. partíciót ki is terjeszteném a +60BG-al, de ha ezután csinálom a tükröt, az úgy működik?
Inkább beszúrok egy képet, hogy mi a mostani helyzet és 1értelmű legyen. A vinyók PATA-k, ahogy már írtam előbb.
A képen az látható, hogy ott a két tömb, a maradék területen az egyik vinyón csináltam egy úgy egyszerű kötetet, megformáztam, és betűjelet rendeltem hozzá, az pedig mégsem aktív, és ennek a partíciónak van kibontva atulajdonság lapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Samsung 870 QVO 1TB SSD
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- XPG 1TB M2 NVMe PCIe SSD 3000/3500MB/s (SX8200PNP) / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest