Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Észrevettem egy érdekes jelenséget egyik vinyómmal kapcsolatban, kíváncsi volnék hozzáértők véleményére

Üzemeltetek itthon egy kisebb kiszolgálót, többek között fájlszerver funkciót is betölt.
Az egyik RAID5-ös tömbben 4db SEAGATE BarraCuda 2TB ST2000DM008 HDD van, ezen tárolok kevésbé fontos/pótolható adatokat. A tömb egy Dell Perc H710P (LSI 2108) vezérlőn van. Nem flash-elt, gyári Dell firmware és driver. LSI Megaraid controller-t és HDD sentinel-t használok monitorozásra, minden, mindig ződ, mindent jónak és egészségesnek mutat. Consistency check ütemezetten, gond nélkül lefut, HDDS állapotok 100/100, SMART hiba nincs, loggolt hiba nincs.
Nemrég egy takarítás után nem tettem vissza a gépházat és érdekes vinyó kattogást hallottam. Nem egészségtelen hang, olyan mintha leállna majd újraindulna. Csekkoltam sentinel-ben, sajnos jól hallottam a dolgot: 4 vinyóból 3-nál az újraindulások száma 77, 1-nek 470. Garancia ugyan már rég lejárt, de mivel semmi hibát nem mutat (ezen kívül) egyébként se mennék vele semmire. Találkozott már valaki hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs