Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:58:13

LOGOUT.hu

''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31624) penge edy


penge edy
tag

Sziasztok ! én is sokszor találkozom jó játékosokkal,és van úgy hogy az utolsók között végzem.De sajnos nálam sokka nagyobb problémát okoz a netem sebessége,a stabilitása,mivel sokan ugy gondolják,hogy miattam vannak nagy lagok a játékon belül.Emiatt már többször le is léptem a bajnokságról.Múlt héten sikerült megnyernem egy versenyt,bajnokságon kivül,és többen is lecsalóztak,az egyik srác meg azt mondta vagy csalok,vagy lagolok.Aki engem lecsalóz,azt én bóknak veszem.Egyszer mentem csalással,még mikor megvoltam a codemasterses szerverek még 1.0-ás verzióval .Kiváncsi voltam milyen lehet,és egy nap után le is szedtem,mert nem volt benne semmi kihivás.
Azóta nem csaltam , másfél éve próbáltam kormánnyal,és miután egy hónapot kamikázéztam vele,utána azt az érzést nem cseréltem volna le semilyen csalásra.Hozzá teszem csak az elején nehéz,egyszer vissza is álitottam billentyüzetre,mert annyira nem birtam már a hiába való próbálkozásokat,de később kiderült hogy a játékon belül a speciálisban kelett ezt azt álitani,és sokkal gyorsabb lett a fejlődés.

Gameranger (Tensin) , Steam (penge edy)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.