Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
most nem tudom mit kell ennyire felkapnod a vizet, itt hőzöngsz össze vissza, én vázoltam a tényeket h te nem tudod elfogadni az álláspontomat a te bajod egyedül, csillapodj le légy szíves! én úgy érzem nem adtam okot arra hogy itt ilyen hangnemben válaszolj, és a továbbiakban legyél szíves visszább venni, köszi!
mint az köztudott megvásárolta az id-t egy másik cég, innentől kezdve amit dolgoznak nem maguknak hanem a tulajdonos cégnek csinálják! és egyáltalán nem nagy kaliberű az id!
ez a live nem fizetősnek indult, igaz nem sokat kell fizetni érte, de ha egyszer nem ez lett beígérve, "igazság szép szó ha betartják úgy jó" kb.. elvégre sztem a becsület igen is fontos, ha ebben az irányban gondolkodtak akkor ezt már előre jelezniük kellett volna! de sebaj, majd fizet az érte aki akar, ez lehetsz te is engem nem érdekel és bevallom őszintén nem értem neked miért fáj ennyire az én álláspontom?!"ide nekem mindent ingyen" igen pontosan, pont ezért van kb 50 eredeti játékom mi?! magyarázd ezt is meg légyszi!
részemről nem indult vitának, leginkább te kaptad fel a fejed és fejezted ki a nemtetszésedet az én irányomba! Tanuld meg mások álláspontját is elfogadni, és nem csak a sajátodnak élni! Elvégre lehet több vélemény is jó, ez csak nézőpont kérdése!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Suzuki topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest