- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBorg
tag
Jaaa?...Unom már, hogy mindenki ezzel jön, 'hogy a forráskód ingyenes'. Ez igaz. De a pályastrukturák, map-ek, texturák, karakterek,stb., sőt még a név is copyright-os. Ezek az id tulajdonai, s hogy mit csinál velük az az ő dolga.
Kezdetben ingyenes dolognak indult be a live (az első ingyenes online webes felületű játék), és nem holmi pénztkeresek a népen mert ez így van rendjén!
hahahahaha....

S még mindig : nem jótékonysági kezdemény volt...Soha nem is volt. Ez üzlet.
S ráadásul ott van, ingyen játszhatsz vele. 50 (?) pálya van, amin bármikor nyomulhatsz. Szerverek a világon mindenfelé.Nem tudom hány éves lehetsz, de ha tizenéves fiatal, akkor valószínű 0 háttértapasztalattal nem érted meg azokat akik a q-en ill a régi játékokon nőttek fel...
Oh...Mesélj, papa!

Azt gondolnám, inkább te lehetsz tizenéves, annak is valahol az alján, ha annyira naív vagy, hogy az gondolod, egy ilyen nagy kaliberű cég (értsd kapitalista) mint az id software több, mint 2 évet áldoz arra, hogy ingyenes játékokat adjon ki. Amikor ennyi idő alatt már jó pár millió dollárt kereshettek volna....S ráadásul azt is elvárod tőle, hogy további évekre biztositsa a termék támogatást? Szintén ingyen?De nem akartam flame-et. Bocsi. S tudom, sokan mások is úgy gondolják, ahogy te, hogy ide nekem mindent ingyen. Nem vagy egyedül. Én a részemről le is zártam ezt. Itt és most.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest