Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramihu
tag
Ez az új skoda favorit nagyon gyorsul!!! Csaba simán rám vert már első körbe igen rendesen. Aztán utána mentem egy másik játékos ellen szintén a spagettin és ö is ezzel a skoda favorit delux-al volt, csak egy hajszálon múlott hogy megvertem. Ami a számomra elkeserítő hogy ő egy alap kocsival volt az enyémről viszont hazugság lenne ezt állítani. Ami mellette szólt hogy kb háromszor annyi pontja van mint nekem.
Ma végképpen rá kellett jönnöm hogy nem vagyok egy sziporkázó tehetség ebben a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- iPhone 15 128GB Pink független 91% akku 1év garancia.
- Eladó MSI Gamer Laptop újszerű, karcmentes állapotban!
- IdeaPad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest