Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223
üzenetére
Lol. A a driver progiban nincs semmi, csak felrakja magát és működik. A vibrációval sincs baj, mert a windows test-tel működik a vibráló funkció is. Ezek szerint invictus b@szta el, vagy valaki más. Ezúton is köszönöm neki. Köszönöm, hogy 2x4 órát dolgozhattam hajnali 5-től a szőlőben, hogy vegyek egy joystickot fölöslegesen, mert mással úgy sem játszok. Kicsit felb@sztam magam...
Mindless: nincs 20k-m csak úgy, meg is kell dolgoznom a pénzért, ilyen (számomra) hülyeségre meg sajnálok ennyit. 3k-ért most vettem joystickot, és még a játékkal nem is működik.
Másik dolog, meg amin felk*rtam az agyamat, hogy egyszerűen lehetetlen joystick-kal irányítani. Kezdésnek mentem egyet az új dzsollyal a wanga-n, vagy min, egyszerűen lehetetlen irányítani. Megyek egyenesen, joy digitálisra kapcsolva, fogja magát és neki megy a falnak. Nem a joy hibája, a játéké. Valamit a joy konfigban elb@sztak a játékon belül, de nem kicsit. Ha valakinek esetleg van valami "gyógysere" erre, hogy tudjam irányítani joy-jal is, az megírhatná...köszönöm neki, ha létezik megoldás rá...
Új hozzászólás Aktív témák

- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest