Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
A Level-R nevű játékkal kapcsolatban
2 témával kapcsolatban szeretnék írni, amely közül az egyiket továbbítottam az INVICTUS supporthoz is.1. Téma : a Szerver :
A szerverrel kapcsolatban 2 db levelet írtam az INVICTUS support-hoz, ami közül egyet orvosoltak.
Gyenge számítógépem van, közepes sebességű internet, és gyenge router.
Röviden : Azt jelentettem be , hogy állandóan kiléptet a szerver játék közben. És rögtön egy Pozitívum: rá egy hétre kijavították, viszont, a másik , amit bejelentettem az volt,
hogy :
Ha 6, v. 7, v. 8 játékos játszik TCTF , vagy RTF módban akkor véletlenszerűen kiléptet továbbra is ( Főleg ,ha sokan vannak a szerveren ).
Negatívum : Ezt nem javították ki.2. Téma : Az Irányítás
SIM módban szoktam játszani.
Az Arcade móddal nem is foglalkoznék, mivel engem hidegen hagy, hogy milyen ( rossz ), kivéve EXPLORER módban.SIM móddal kapcsolatban az lenne a javaslatom :
Két féle irányítási módban lehet EXPLORER módban játszani : Arcade , v. Simulation mód
Nagyon jól sikerült szerintem az EXPLORER mód Arcade módja, amit szerintem
egy az egyben át lehetne ültetni más módok Sim módja helyett, amit más úgy nevezett el, az arcade és sim mód keresztezéséből simcade.
Magyarul, ha kiválasztjuk pl.: TCTF módban a Sim módot, Azzal úgy irányíthatjuk autónkat, mintha EXPLORER módban arcade módban játszanánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Mesterséges intelligencia topik
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs