- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
A Level-R nevű játékkal kapcsolatban
2 témával kapcsolatban szeretnék írni, amely közül az egyiket továbbítottam az INVICTUS supporthoz is.1. Téma : a Szerver :
A szerverrel kapcsolatban 2 db levelet írtam az INVICTUS support-hoz, ami közül egyet orvosoltak.
Gyenge számítógépem van, közepes sebességű internet, és gyenge router.
Röviden : Azt jelentettem be , hogy állandóan kiléptet a szerver játék közben. És rögtön egy Pozitívum: rá egy hétre kijavították, viszont, a másik , amit bejelentettem az volt,
hogy :
Ha 6, v. 7, v. 8 játékos játszik TCTF , vagy RTF módban akkor véletlenszerűen kiléptet továbbra is ( Főleg ,ha sokan vannak a szerveren ).
Negatívum : Ezt nem javították ki.2. Téma : Az Irányítás
SIM módban szoktam játszani.
Az Arcade móddal nem is foglalkoznék, mivel engem hidegen hagy, hogy milyen ( rossz ), kivéve EXPLORER módban.SIM móddal kapcsolatban az lenne a javaslatom :
Két féle irányítási módban lehet EXPLORER módban játszani : Arcade , v. Simulation mód
Nagyon jól sikerült szerintem az EXPLORER mód Arcade módja, amit szerintem
egy az egyben át lehetne ültetni más módok Sim módja helyett, amit más úgy nevezett el, az arcade és sim mód keresztezéséből simcade.
Magyarul, ha kiválasztjuk pl.: TCTF módban a Sim módot, Azzal úgy irányíthatjuk autónkat, mintha EXPLORER módban arcade módban játszanánk.
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest