Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a mai TA finoman szólva egy rakás szar volt! Nem voltam egy hete játszani, de megbántam hogy jöttem, először egy Seraph nevű amatőr gyerek a második helyen kilökte az első helyen futó Orbi-t, erre Orbi bosszúból kitolta Seraph-ot, akit gyakorltailag rámtolt! Azonnal penalty-t kaptam miattuk, aztán átment rajtam az egész mezőny, és két körön át csak penalty volt, kettő egymás után! De semmi bocs vagy valami... Röviden: nagyon felbasztatok!
Nem vagyok én sem egy nagy versenyző, de legnagyobb pancser koromban sem csináltam ekkora balesetet, egy kezemen meg tudom számolni hogy hány embert ütöttem ki véletlen, nem pedig 10-et egyszerre, direkt... Ha azt láttam, hogy valami gázt okoznék, inkább kihúztam a kormányt a játékosok elől be a fűre vagy akárhová ahol üres a pálya!
Orbi, akármelyik szoba ha az enyém lesz, kick-elve leszel

Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- PlayStation 5
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest