Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Ez már szinte nevetséges. Én is vártam még, mondom hátha összeszenvedek egy videt és majd egyszerre linkelek mindent. Erre 2 héttel az eventkiírás vége előtt lezárja a topikot ez a fasz. Verjem az anukájába az ilyennek. Legszívesebben áthúznám a monitoron azt a telibekúrt hülye fejét és belevernék egy nagyot, esetleg 10-et. Nem kicsit vagyok ideges, elnézést a trágár szóhasználatért.
PaJa: "A kiírás meddig marad meghírdetve és az, hogy meddig lehet nevezni az nem ugyan az."
Igen és mi azt az időpontot honnan a vöröshomárból tudjuk meg? Mert csak az aug 30 volt hírdetve. Istenem, olyan nehéz akkor a tényleges lezárási dátumot hírdetni? Esküszöm csupa értelmi fogyatékos dolgozik az aeriánál. Egyre csak ezt bizonygatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest