Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Körülbelül nesze semmi fogd meg jól
Annyi van kiírva, hogy ha bárkit azon kapnak, hogy csal, akkor kérdés nélkül végleges tiltás jön. Azt viszont nem írja, hogy mit ért ezalatt. Volt erről már szó itt, hogy elvileg fánkozni pl. nem szabad, bár ez se 100%. Tilos továbbá a wallride, de a simdrift nem. Én ennyit tudok.
Chat bugos. Legalábbis én se látok soha senkit se ott, meg a crew fül alatt se, pedig tudom, hogy fent vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Logitech MX Master 3
- Xbox One S All-Digital Edition 1TB + kontroller + doboz szép állapot, kipróbálható
- LG UltraGear OLED 45GX950A 5K2K WOLED 3 év gyártoi garancia!
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyi van kiírva, hogy ha bárkit azon kapnak, hogy csal, akkor kérdés nélkül végleges tiltás jön. Azt viszont nem írja, hogy mit ért ezalatt. Volt erről már szó itt, hogy elvileg fánkozni pl. nem szabad, bár ez se 100%. Tilos továbbá a wallride, de a simdrift nem. Én ennyit tudok.