Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
válasz
jacksonfive
üzenetére
Nem heti 1-2 szer hanem minden nap...

-
Bazzzs
senior tag
válasz
jacksonfive
üzenetére
Ha nincs Paja, akkor nekem eszembe nem jutott volna, hogy ez lehet a gond

-
Ricco_hun
senior tag
válasz
jacksonfive
üzenetére
Most mi lesz?!
Még jó, hogy a billentyűzeten a betűk fölött is ott vannak a számok. Ja és mégegyszer:
-
SylarHUN
senior tag
válasz
jacksonfive
üzenetére
Nem vetted észre, ha lenyomod nem történik semmi?

-
PaJa1
őstag
válasz
jacksonfive
üzenetére
A játékban az új patch óta nem működnek a numerikus billentyűn a számok. Használd a betűk feletti sort.
Játékban választhatsz nicknevet amit majd megjelenít. Lehetőleg ne olyat amiben smiley van, nagyon zavaró. Szerencsére futamon már ki lehet kapcsolni a nevek mutatását, de a szobában akkor is sokat takar a smiley, főleg ha valakinek több van a nevében... -
Bazzzs
senior tag
válasz
jacksonfive
üzenetére
Sajnos több mint egy éve regeltem, így már nem emlékszem mi is volt a menete, de elvileg lehet külön játékban használt neved, ami nem egyenlő a regisztrált névvel. Ezt már végképp nem tudom, hogy csak a szerepjátékaiknál (Shaiya, Last Chaos stb.) vagy a PT-nél is lehetett-e, de valami ilyesmi jutott még az eszembe. Amennyiben lehetett ilyet választani, akkor a játékosneveddel és nem a regisztrált neveddel kell belépni.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
jacksonfive
üzenetére
Figyelj minden apró részletre. Amennyiben jól emlékszem, a regisztrációkor kötelezően kellett a jelszóban nagybetűnek és számnak is lennie. Szerintem a nagybetűt rontod el, de csak tipp

Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung A06 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Most mi lesz?!