Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
válasz
Ricco_hun #20596 üzenetére
Ja akkor eventekből?Értem.Mert nekem abból van egy class 1-es toyotám dehát rába*tam..
Meghát nem akartam még évekig sporolni egy evo-ra vagy subarura.
Dokar én is Gridezek.Ugy tervezem hogy végigviszem aztán megyek multizni.De ettől még a PT fönn van a gépen,hátha...HÁTHA...kijavitják azt a sok rosszaságot... -
dokar
addikt
válasz
Ricco_hun #20596 üzenetére
Akit érdekel, az jöjjön át GRID-be. Egyszer megveszed 5000 HUF-ért és a legzsírabb origi járgányokkal téphetsz elképesztő hang és látványeffektek mellett. Nem kell plusszban rákölteni, max a gépedre ha nem bírja. Tegnap nyomtam ott egy online versenyt, hát vmi elképesztően jó volt. Feleségem is csak annyit jegyzett meg, hogy nem ezzel szoktam játszani, de ez sokkal szebb és valósághűbb. Na én téptem oda játszani. Majd visszalesek később, hogy van -e vmi pozitív fejlemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁFA-s Munka/Gamer PC ÁFA-s számlával, garanciával 12400F, RTX 3070, 32GB DDR5 RAM
- Eladó kézisúlyzók
- Asus TUF FX705GM 17.3" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest