Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

Felhajtottam a Morello tuning árát :D 2 fék kivételével minden megvan! A statisztika a 2es fékkel jelzi legjobbnak a lassulást. Neme keveset szoptam érte! A hiányzó APt challenge módban tarháltam össze, szerencsére voltak vállalkozó szelleműek és mentünk párat bumerángon. Morelloval ment mindenki, meglepő, hogy mennyi embernek van és nem kevésnek fullos! Én meg döcögtem az enyémmel félkész állapotban, 1. helyen :D A vége felé már kezdtem megszokni, már a best lap time is az enyém volt :)
    Sim driften meg az RPt tarháltam össze... de már látszott, hogy karban kell tartani a szervert mert nem volt az igazi az sem. Rengetegszer lecsalta a PDt, vagy csúszás közben benyögött egy NICE-t :W

Végre normális AKCIÓ van, nem ilyen zsebből pénz kikunyerálós mint az elmúlt hetekben....
    Ha veszel APért AKÁRMILYEN autót, vagy ajándékozol akkor utána használd a CONTACT US (kontaktus :DDD) oldalt, hogy megírd mit vettél mikor mennyiért és hogy milyen autót kérsz! Az ajándék autó ára amit kérhetsz a vásárolt autó áránál kisebb vagy egyenlő lehet. Az akcio dec 31 reggel 9ig tart a mi időnk szerint. (31st of Dec 12am PST)

Új hozzászólás Aktív témák