- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Felhajtottam a Morello tuning árát
2 fék kivételével minden megvan! A statisztika a 2es fékkel jelzi legjobbnak a lassulást. Neme keveset szoptam érte! A hiányzó APt challenge módban tarháltam össze, szerencsére voltak vállalkozó szelleműek és mentünk párat bumerángon. Morelloval ment mindenki, meglepő, hogy mennyi embernek van és nem kevésnek fullos! Én meg döcögtem az enyémmel félkész állapotban, 1. helyen
A vége felé már kezdtem megszokni, már a best lap time is az enyém volt 
Sim driften meg az RPt tarháltam össze... de már látszott, hogy karban kell tartani a szervert mert nem volt az igazi az sem. Rengetegszer lecsalta a PDt, vagy csúszás közben benyögött egy NICE-t
Végre normális AKCIÓ van, nem ilyen zsebből pénz kikunyerálós mint az elmúlt hetekben....
Ha veszel APért AKÁRMILYEN autót, vagy ajándékozol akkor utána használd a CONTACT US (kontaktus
) oldalt, hogy megírd mit vettél mikor mennyiért és hogy milyen autót kérsz! Az ajándék autó ára amit kérhetsz a vásárolt autó áránál kisebb vagy egyenlő lehet. Az akcio dec 31 reggel 9ig tart a mi időnk szerint. (31st of Dec 12am PST)
Új hozzászólás Aktív témák

- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Azonnali notebookos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
2 fék kivételével minden megvan! A statisztika a 2es fékkel jelzi legjobbnak a lassulást. Neme keveset szoptam érte! A hiányzó APt challenge módban tarháltam össze, szerencsére voltak vállalkozó szelleműek és mentünk párat bumerángon. Morelloval ment mindenki, meglepő, hogy mennyi embernek van és nem kevésnek fullos! Én meg döcögtem az enyémmel félkész állapotban, 1. helyen 

) oldalt, hogy megírd mit vettél mikor mennyiért és hogy milyen autót kérsz! Az ajándék autó ára amit kérhetsz a vásárolt autó áránál kisebb vagy egyenlő lehet. Az akcio dec 31 reggel 9ig tart a mi időnk szerint. (31st of Dec 12am PST)