- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Felhajtottam a Morello tuning árát
2 fék kivételével minden megvan! A statisztika a 2es fékkel jelzi legjobbnak a lassulást. Neme keveset szoptam érte! A hiányzó APt challenge módban tarháltam össze, szerencsére voltak vállalkozó szelleműek és mentünk párat bumerángon. Morelloval ment mindenki, meglepő, hogy mennyi embernek van és nem kevésnek fullos! Én meg döcögtem az enyémmel félkész állapotban, 1. helyen
A vége felé már kezdtem megszokni, már a best lap time is az enyém volt 
Sim driften meg az RPt tarháltam össze... de már látszott, hogy karban kell tartani a szervert mert nem volt az igazi az sem. Rengetegszer lecsalta a PDt, vagy csúszás közben benyögött egy NICE-t
Végre normális AKCIÓ van, nem ilyen zsebből pénz kikunyerálós mint az elmúlt hetekben....
Ha veszel APért AKÁRMILYEN autót, vagy ajándékozol akkor utána használd a CONTACT US (kontaktus
) oldalt, hogy megírd mit vettél mikor mennyiért és hogy milyen autót kérsz! Az ajándék autó ára amit kérhetsz a vásárolt autó áránál kisebb vagy egyenlő lehet. Az akcio dec 31 reggel 9ig tart a mi időnk szerint. (31st of Dec 12am PST)
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 fék kivételével minden megvan! A statisztika a 2es fékkel jelzi legjobbnak a lassulást. Neme keveset szoptam érte! A hiányzó APt challenge módban tarháltam össze, szerencsére voltak vállalkozó szelleműek és mentünk párat bumerángon. Morelloval ment mindenki, meglepő, hogy mennyi embernek van és nem kevésnek fullos! Én meg döcögtem az enyémmel félkész állapotban, 1. helyen 

) oldalt, hogy megírd mit vettél mikor mennyiért és hogy milyen autót kérsz! Az ajándék autó ára amit kérhetsz a vásárolt autó áránál kisebb vagy egyenlő lehet. Az akcio dec 31 reggel 9ig tart a mi időnk szerint. (31st of Dec 12am PST)