Új hozzászólás Aktív témák

• SSP33DY

aktív tag

wweehhee!! Látom mindenkinek elöntötte végre a xar az agyát, és kijött belőletek a vélemény! Mindenkinek Gratu érte, és maximálisan egyet értek. Se többet-se kevesebbet nem tudnék írni én sem.
    Laca, szépek a morellóid! Kisa, pont lexarják az aeriánél, h. mi a véleményed :P Kiccsaj' döntött, így marad! Bár indíthatnék én is GM-es eventet, vagy bármit az Aeriánál! Gyanítom a 6 accom közül vagy 3 benne lenne az első 3-ban.. ;]

Nade viccet félretéve. Szerintem a Level R egyenlőre csak mézes madzag.. VAGY az is drágább lesz, vagy Így marad, és ég és föld a 2 game! Isten boizony elkezdem azt bbaazz!

Nos RP.. örök téma.. Gusztustalanul KEVESET adnak már.. Ezért explorerezek 3 hónapja egyedül a "családdal" A sim vs-nek pedig csak és kizárólag akkor van értelme (már írtam anno) ha van PÉNZÉRT VETT csajod, 4-es nitród, akkor biztos tudsz gyorsan menni..
    Ahogy pár "öreg róka" is, én is higyjétek el rengeteget mentem néhány pályán, amiket szerettem nagyon. Mostanában a rekordoktól úgy 10 mp.-el vagyok elmaradva időben.. és fel nem tudom fogni, hogy hibátlanul, rövid fékúttal, szal' nekem szinta tökéletesnek tűnő vezetéssel hogy a csipába maradok le ennyire.. Azért 10 mp-et még egy acc bitch sem ad!

Ezért marad a sexplorer a családdal, vagy TA a családdal.. ahoz még nem is kellek :B ;)

Szal.. Aeria Remélem olvassa FAK OFF (külföldiül..asszem így kell jó megmondani a magadét ;] ) tegyétek csak jól tönkre ezt a gamát! Invictusnak meg NEM tudom elhinni, hogy ennyit fizetnének.. Csinálja, fejleszti, és hagyja, hogy tönkrebaxxák! Looserek! Egyszer nyerjek a lottón.. megveszem az Invitust, és hajrá, új PT..! Addig meg marad az explorer,meg a TA egyedül.. Hepi Nyú SHIT!

asszem nekem is elöntötte a xar..lol

Új hozzászólás Aktív témák