- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
wweehhee!! Látom mindenkinek elöntötte végre a xar az agyát, és kijött belőletek a vélemény! Mindenkinek Gratu érte, és maximálisan egyet értek. Se többet-se kevesebbet nem tudnék írni én sem.
Laca, szépek a morellóid! Kisa, pont lexarják az aeriánél, h. mi a véleményed
Kiccsaj' döntött, így marad! Bár indíthatnék én is GM-es eventet, vagy bármit az Aeriánál! Gyanítom a 6 accom közül vagy 3 benne lenne az első 3-ban.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nade viccet félretéve. Szerintem a Level R egyenlőre csak mézes madzag.. VAGY az is drágább lesz, vagy Így marad, és ég és föld a 2 game! Isten boizony elkezdem azt bbaazz!
Nos RP.. örök téma.. Gusztustalanul KEVESET adnak már.. Ezért explorerezek 3 hónapja egyedül a "családdal" A sim vs-nek pedig csak és kizárólag akkor van értelme (már írtam anno) ha van PÉNZÉRT VETT csajod, 4-es nitród, akkor biztos tudsz gyorsan menni..
Ahogy pár "öreg róka" is, én is higyjétek el rengeteget mentem néhány pályán, amiket szerettem nagyon. Mostanában a rekordoktól úgy 10 mp.-el vagyok elmaradva időben.. és fel nem tudom fogni, hogy hibátlanul, rövid fékúttal, szal' nekem szinta tökéletesnek tűnő vezetéssel hogy a csipába maradok le ennyire.. Azért 10 mp-et még egy acc bitch sem ad!Ezért marad a sexplorer a családdal, vagy TA a családdal.. ahoz még nem is kellek

Szal.. Aeria Remélem olvassa FAK OFF (külföldiül..asszem így kell jó megmondani a magadét
) tegyétek csak jól tönkre ezt a gamát! Invictusnak meg NEM tudom elhinni, hogy ennyit fizetnének.. Csinálja, fejleszti, és hagyja, hogy tönkrebaxxák! Looserek! Egyszer nyerjek a lottón.. megveszem az Invitust, és hajrá, új PT..! Addig meg marad az explorer,meg a TA egyedül.. Hepi Nyú SHIT!asszem nekem is elöntötte a xar..lol
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Képregény topik
- iPhone topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kiccsaj' döntött, így marad! Bár indíthatnék én is GM-es eventet, vagy bármit az Aeriánál! Gyanítom a 6 accom közül vagy 3 benne lenne az első 3-ban.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)