Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkaman
csendes tag
hát, hogy nem kell tudás az MMORPG-khez az kicsit túlzás.
Sőt, PT-ben alig van mit megjegyezni, van vagy 40 autó és kész. A játékostársakat se nagyon jegyzem meg mert végül is nem sokat számít. beszélgetni úgy se nagyon lehet.
(menet közben egyáltalán nem, indítás előtt alig. töltéskor lehet 1-1 mondatot váltani)
egy MMORPG-ben azért ismerni kell a guild tagjai, ellenfeleket, tárgyakat, pályákat stb.
Jó, itt vezetni kell, ebben persze más.
Én is csak azért játszok ennyit a játékkal, mert kicsit kikapcsol, és nem a szokásos gyilkolósdi. Ezen kívül, sajna erősen addict vagyok, és az MMORPG-t egyedül nyomom
(a fiam feladta , haha), itt meg felváltva megyünk , együtt vesszük meg a fejlesztéseket.És hát bár AP-t tudnék venni, de hozzászoktam, hogy megküzdök érte. (egyébként gyors kalkuláció, a morello eddig több mint kb. 10ezer AP-be fájt volna nem kevés egy virtuális dologért)
Ha valakit érdekel, a játék deicide.ongameport.com. 3 hónapig voltam az egyik szerveren a legnagyobb szintű, illetve a másikon a legjobb fegyverzetű. Mióta abbahagytam már csak a leggazdagabb
Bát ott a cash-es cuccokat is el lehet adni, így sose kellet vennem $-ért. Játékbeli pénz pedig megszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bát ott a cash-es cuccokat is el lehet adni, így sose kellet vennem $-ért. Játékbeli pénz pedig megszerezhető.