- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
Sziasztok! bome vagyok, 18 éves idén nyár óta játszom körülbelül a játékkal. Level 25 vagyok jelenleg, illetve már nem sok kell a 26-hoz. Nem szoktam fórumozni egyéb elfoglaltságaim miatt, valamint saját weblapom fejlesztése mellett nem jut elég idő, ám úgy gondoltam erre a fórumra megéri regisztrálnom, mert ez a játék nagyon tetszik, nagyon leköt és szeretnék megismerkedni a magyar project-esekkel jobban. Aktuális legjobb kocsim panama GT kevés tuninggal (2-es szintű ECU). Legtöbbet a CTF-et tolom, aki keres ott megtalál majdnem minden délután
. A karácsony elérkeztével gondolkozom rajta befektetek egy kisebb összegű AP-pontba is, de ezen még gondolkozom! Elnézést ezért a regényért, de úgy gondoltam első hozzászólásomban leírom nagyjából PT-s pályafutásomat
(A játékban bome7 néven vagyok fellelhető!) Még a végére egy kérdés. Kb a fél fórumot végigolvastam, de nem teszem fel a kérdést, mert sokan feltették már hogy lehet sok RP-t gyűjteni a leghatékonyabban, ezért aki úgy érzi segítene nekem, valamint szeretne dumálni a játékkal kapcsolatban (vagy bármi más témáról) vegyen fel MSN-re: henry-14-fan@hotmail.com
Új hozzászólás Aktív témák

- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A karácsony elérkeztével gondolkozom rajta befektetek egy kisebb összegű AP-pontba is, de ezen még gondolkozom! Elnézést ezért a regényért, de úgy gondoltam első hozzászólásomban leírom nagyjából PT-s pályafutásomat
(A játékban bome7 néven vagyok fellelhető!) Még a végére egy kérdés. Kb a fél fórumot végigolvastam, de nem teszem fel a kérdést, mert sokan feltették már hogy lehet sok RP-t gyűjteni a leghatékonyabban, ezért aki úgy érzi segítene nekem, valamint szeretne dumálni a játékkal kapcsolatban (vagy bármi más témáról) vegyen fel MSN-re: henry-14-fan@hotmail.com