Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
Sziasztok! bome vagyok, 18 éves idén nyár óta játszom körülbelül a játékkal. Level 25 vagyok jelenleg, illetve már nem sok kell a 26-hoz. Nem szoktam fórumozni egyéb elfoglaltságaim miatt, valamint saját weblapom fejlesztése mellett nem jut elég idő, ám úgy gondoltam erre a fórumra megéri regisztrálnom, mert ez a játék nagyon tetszik, nagyon leköt és szeretnék megismerkedni a magyar project-esekkel jobban. Aktuális legjobb kocsim panama GT kevés tuninggal (2-es szintű ECU). Legtöbbet a CTF-et tolom, aki keres ott megtalál majdnem minden délután
. A karácsony elérkeztével gondolkozom rajta befektetek egy kisebb összegű AP-pontba is, de ezen még gondolkozom! Elnézést ezért a regényért, de úgy gondoltam első hozzászólásomban leírom nagyjából PT-s pályafutásomat
(A játékban bome7 néven vagyok fellelhető!) Még a végére egy kérdés. Kb a fél fórumot végigolvastam, de nem teszem fel a kérdést, mert sokan feltették már hogy lehet sok RP-t gyűjteni a leghatékonyabban, ezért aki úgy érzi segítene nekem, valamint szeretne dumálni a játékkal kapcsolatban (vagy bármi más témáról) vegyen fel MSN-re: henry-14-fan@hotmail.com
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. A karácsony elérkeztével gondolkozom rajta befektetek egy kisebb összegű AP-pontba is, de ezen még gondolkozom! Elnézést ezért a regényért, de úgy gondoltam első hozzászólásomban leírom nagyjából PT-s pályafutásomat
(A játékban bome7 néven vagyok fellelhető!) Még a végére egy kérdés. Kb a fél fórumot végigolvastam, de nem teszem fel a kérdést, mert sokan feltették már hogy lehet sok RP-t gyűjteni a leghatékonyabban, ezért aki úgy érzi segítene nekem, valamint szeretne dumálni a játékkal kapcsolatban (vagy bármi más témáról) vegyen fel MSN-re: henry-14-fan@hotmail.com