Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bome

csendes tag

Sziasztok! bome vagyok, 18 éves idén nyár óta játszom körülbelül a játékkal. Level 25 vagyok jelenleg, illetve már nem sok kell a 26-hoz. Nem szoktam fórumozni egyéb elfoglaltságaim miatt, valamint saját weblapom fejlesztése mellett nem jut elég idő, ám úgy gondoltam erre a fórumra megéri regisztrálnom, mert ez a játék nagyon tetszik, nagyon leköt és szeretnék megismerkedni a magyar project-esekkel jobban. Aktuális legjobb kocsim panama GT kevés tuninggal (2-es szintű ECU). Legtöbbet a CTF-et tolom, aki keres ott megtalál majdnem minden délután :DD . A karácsony elérkeztével gondolkozom rajta befektetek egy kisebb összegű AP-pontba is, de ezen még gondolkozom! Elnézést ezért a regényért, de úgy gondoltam első hozzászólásomban leírom nagyjából PT-s pályafutásomat :DDD (A játékban bome7 néven vagyok fellelhető!) Még a végére egy kérdés. Kb a fél fórumot végigolvastam, de nem teszem fel a kérdést, mert sokan feltették már hogy lehet sok RP-t gyűjteni a leghatékonyabban, ezért aki úgy érzi segítene nekem, valamint szeretne dumálni a játékkal kapcsolatban (vagy bármi más témáról) vegyen fel MSN-re: henry-14-fan@hotmail.com

Új hozzászólás Aktív témák