Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Na mi van, most mindenki át akar térni LevelR-be, mert ott van Skyline meg 350Z? És a PT-ben eltöltött idő az smafu? Engem például irritál az a mocskos német nyelv. Meg nem azért szenvedtem PT-ben eddig, hogy utána áttérjek egy ugyanolyan játékba csak azért mert légvonalban közelebb van a szeró. Még mindig az a baj a PT-vel, hogy nincs elég állandó játékos. Erre most ti is el akartok menni. Nem tudom mi a lóxarért kell "minden országnak" külön Project Torque verziót csinálni. Így nagyon megoszlik a nép és nincs kivel játszani. Egyetlen egy PT verzió (az a verzió amiről ez a topik is szól, kivéve az elmúlt 50 hsz-t) kellene, hogy legyen az egész Földön és akkor lennének játékosok. De így? Kinek játszak, minek? Ha valaki azzal jön, hogy csak kikapcsolódás, annak azt mondom, hogy úgy kikapcsolódni se lehet igazán, hogy pár jelszavas szobában lézeng 3-4 onlány fickó. Most meg még a magyar játékosok "krémje" is belekezd ugyanebbe a játékba csak más nyelven más szerón. Ez egy hatalmas
.
Új hozzászólás Aktív témák

- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.