- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Hali Speedy! Rég taliztunk
Sajnos én csak vasárnap este leszek, anyámék gépén csak azt tudom megnézni milyen ez az új cumó amit felraktak (100mb/sec-es nettel egy kicsit hamar megvolt a téma
), de jövő héten vmikor összefuthatunk egy kis versenyre! Ha addig újra meg nem unod

Az NSX helyett a Camaro-t sikerült berakni, kíváncsi vagyok rá, még jó h előre kész vannak a kocsik. Gondolom ez is Class5, meg az RX-7 is. Rakat Class5-ös autó, amiből 2, azaz KETTŐ ami RP-s, NC (=nem Nightmare Creatures, habár az is lehetne
)Na jóccakát mire beléphetünk

Tévedtem, már lehet menni. Egyébként újabb képek Bódi-ról......
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos én csak vasárnap este leszek, anyámék gépén csak azt tudom megnézni milyen ez az új cumó amit felraktak (100mb/sec-es nettel egy kicsit hamar megvolt a téma
), de jövő héten vmikor összefuthatunk egy kis versenyre! Ha addig újra meg nem unod

)