Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Shad0w
üzenetére
itt meg végig arról siránkoztok, hogy játszani kell. Aztakurva...
Csakhogy b+ én nem vagyok kocka, hogy napi 8 órát a gép előtt üljek. Még ha ott is ülnék annyit, akkor sem játszanék egyfolytában a PT-vel, főleg hogy a PT-t egy óra után nem gyengén meg lehet unni. Én igenis azt mondom, hogy sokkal gyorsabb fejlődés kéne. Nem is igazán azzal van a gondom, hogy lasan lépek szintet. Kit érdekel a szint, ha már van egy class6-os kocsid. Csak b+, hogy kurva drága minden. Én meg egy darab lökhárítóért nem fogok 3-4-5 órát a PT-vel tölteni, mert annyira nem jó játék.
Paja: azt bírom, hogy te mindig azzal a szarsággal vagy, hogy most több pénzt ad a PT mint régen. Csak te azt alapnak veszed, hogy: te győzöl, tiéd a legjobb idő, és még perfekt driftet is nyomsz (bár ezt sosem értettem, hogy lehet éles versenyközben még a drifttel is törődni) mindezt ugye 3x-os race bonus-szal megfejelve. Csakhogy nem mindenki "profi". Régebben úgy is lehetett rp-t keresni, hogy 3. 4. voltál.
Az aeria nagyon arra utazik, hogy mindeki vegyen AP-t (bár nem értem ezt a filózófiát egy elvileg free gémnél). Észrevették, hogy explorerrel mindenki jól keres, hát átalakították, csökkentették a kapható rp-t. Minden pályán lejjebb vitték a kapható rp mennyiségét. Megharmadolták a clean sector bonus-t. Aztán észrevették, hogy a Hangar-on még a nagyon profi driftesek tudnak egy kis rp-t szerezni, hát raktak bele egy S-kanyart. Erről ennyit. Minden játékélményt kiölnek a PT-ből. Ezért kóricál vagy 50-60 ember mindig PT-ben. Abból 30 simvs-ben, 10 arcadevs-ben , 15 driftel, 5 meg explorerezik. Dragmód halott. Valahogy kurvára rossz irányba haladnak a PT fejlesztésével. Csak az ilyen fanatikusok, mint Paja tartanak ki mellette (bár ő hivatalból fényezi itt a gammát).
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- sziku69: Szólánc.
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest