Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

válasz Shad0w #10174 üzenetére

itt meg végig arról siránkoztok, hogy játszani kell. Aztakurva...

Csakhogy b+ én nem vagyok kocka, hogy napi 8 órát a gép előtt üljek. Még ha ott is ülnék annyit, akkor sem játszanék egyfolytában a PT-vel, főleg hogy a PT-t egy óra után nem gyengén meg lehet unni. Én igenis azt mondom, hogy sokkal gyorsabb fejlődés kéne. Nem is igazán azzal van a gondom, hogy lasan lépek szintet. Kit érdekel a szint, ha már van egy class6-os kocsid. Csak b+, hogy kurva drága minden. Én meg egy darab lökhárítóért nem fogok 3-4-5 órát a PT-vel tölteni, mert annyira nem jó játék.

Paja: azt bírom, hogy te mindig azzal a szarsággal vagy, hogy most több pénzt ad a PT mint régen. Csak te azt alapnak veszed, hogy: te győzöl, tiéd a legjobb idő, és még perfekt driftet is nyomsz (bár ezt sosem értettem, hogy lehet éles versenyközben még a drifttel is törődni) mindezt ugye 3x-os race bonus-szal megfejelve. Csakhogy nem mindenki "profi". Régebben úgy is lehetett rp-t keresni, hogy 3. 4. voltál.

Az aeria nagyon arra utazik, hogy mindeki vegyen AP-t (bár nem értem ezt a filózófiát egy elvileg free gémnél). Észrevették, hogy explorerrel mindenki jól keres, hát átalakították, csökkentették a kapható rp-t. Minden pályán lejjebb vitték a kapható rp mennyiségét. Megharmadolták a clean sector bonus-t. Aztán észrevették, hogy a Hangar-on még a nagyon profi driftesek tudnak egy kis rp-t szerezni, hát raktak bele egy S-kanyart. Erről ennyit. Minden játékélményt kiölnek a PT-ből. Ezért kóricál vagy 50-60 ember mindig PT-ben. Abból 30 simvs-ben, 10 arcadevs-ben , 15 driftel, 5 meg explorerezik. Dragmód halott. Valahogy kurvára rossz irányba haladnak a PT fejlesztésével. Csak az ilyen fanatikusok, mint Paja tartanak ki mellette (bár ő hivatalból fényezi itt a gammát).

Új hozzászólás Aktív témák