Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• erdol

senior tag

válasz Ricco_hun #10177 üzenetére

Hát lehetne fényezni a játékot de az azért önmagáért beszél hogy annyian abbahagyták mióta elindult.Nagyon kevesen vannak azokból akik már az indulás óta vagy legalább fél éve nyomják.Könnyen kitalálható miért hagyta el mindenki.Minden 2.-3.hónapban egy patch ami elront mindent amit azután valahogy javítanak.Vagy nem. :( A fejlesztés ami több ellenszenvet okozott mint örömöt.Valami nagyon nem működik mert ha jó lenne akkor nem csak páran lézengenének a szerveren és abból nagyon sok új.És szerintem is ott voltak mindig sokan, ahol sokat lehetett kapni RP-ben mert az igenis jó érzés hogy nem 3-4 száz RP-ért gürcölsz.Nem azért hajtanak sokan mert rekordokat akarnak döntögetni mert az nevetségesen alacsony mindenhol hanem hogy megfelelő mennyiségű pontot kapj.
    Lehet mondogatni hogy nem jó a túl sok RP mert nem lesz elég tartós a játék ha mindenki gyorsan lépked felfelé de az mégis igaz hogy mindig azt nyomták sokan és azt próbálták meg jól csinálni ahol nagyobbat lehetett kaszálni. :K
    Nekem is az a véleményem hogy ha csak a győztes vagy és használod a 3x bónuszt akkor fizet megfelelően csakhogy nem győzhet mindeki.A többi bagóért hajt.Azért kevesen játszanak napi 5-6 órát hogy jól fejlődjenek. :(
    Persze a fanatikusok akkor is nyomni fogják ha mérgelődnek is és én is ezek közé tartozom. :U

• MaciG

addikt

válasz Ricco_hun #10177 üzenetére

"őleg hogy a PT-t egy óra után nem gyengén meg lehet unni"

Ezt mondta Shadow is hogy elvették a játékélményt...

Szerintem az egyáltalán nem baj, hogy kitalált verdák vannak, inkább az a baj, hogy az áruk elég ilreális. Itt gondolok arra amit már valaki meg is említetett, hogy a verdára a tuning marha drága. Inkább legyen a verda borsosabb áron ,de a tuningot meg lehessen bugapézé venni.

5 perc múlva csinálok egy szobát Euro Praktice néven, gyeretek gyakorolni :K

Új hozzászólás Aktív témák