- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Embere válogatja, kinek mi fekszik. A valszám szerintem is a diszkrétből a legrosszabb, ráadásul annak van egy olyan jó tulajdonsága is, hogy ha nem érted, nem nagyon tudsz gyakorlással fejlődni. Hiába seggeled be a képleteket, ha nem tudod, oda melyiket kell alkalmazni. Van jó kis folytatása, a sztochasztika (sztochasztikus folyamatok). Az tud igazán perverz lenni. Én szerettem, így pl. MSc-n a sztocha is anno elsőre meglett, míg a diff és az analízis tanárok visszahívtak egy ismétlésre, puszta szeretetből.
Villanyon (MSc) kellett a diff/analízis nagyon keményen, pár helyen mostanában az infósoknál is erősen kérik. Az más kérdés, hogy ebből mennyit fogsz használni a munkádban. De ez ismerős mindenkinek.DNReNTi: szerintem a matek mindenhol a véreztetés tárgya, így aztán kevesen szokták szeretni a suli után. Én szerettem a matekot, máig szeretem, de a hátam közepére nem hiányozik. Lehet azon agyalni, hogy ez most a tanár vagy az én felelősségem, de ez nem változtat a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Xbox Ultimate előfizetések
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest