- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Letöltöttem a telefonra egy C++ os oktató alkalmazást, ami elég jónak tünik, mert szépen végigvezet a dolgokon eöbb leirja, hogy mi az majd példát ir rá majd ki kell egésziteni a kódot, hogy megértetted e azt és helyes válaszok után enged tovább.
Na én ezzel a progival a 3dik szinten a poitereknél járok.
Viszont van pár kérdésem még ezek után is.
Mert az rendben van, hogy a szintaktikáját a különbözö elemeknek megismertem,de
arrol, fogalmam sincs , hogy egy programnál, hol mikor , miért és melyiket kéne használnom.Mert nagyon nem értem, hogy hogyan lesz ezekből az, hogy mondjuk egy fegyver 50%ot fog sebezni pl.
Magyarul igy hiába viszem végig az egész anyagot, ha a végére csak a nyers adatokat tudom, de hogy egy programhoz mi kell arról fogalmam sem lesz.
[link]
ezt az appot nézem.
Esetleg valaki tud más ilyen alkalmazást ami nem ilyen szárazon,de mégis nagyon alap szinten magyaráz, hogy önálloan neki lehessen vele indulni egy programnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest