Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- VHS digitalizálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
A feladatot szerintem bármilyen nyelven meg lehet oldani.
Valahogy így képzelem el a folyamatot - bár nem voltam valami szuper jelek és rendszerekből, úgyhogy lehet téves, és majd kijavít valaki.
1) Szerezd meg a kvantált hangjelet (például folyasd át a programodon a zenét, vagy vedd fel mikrofonnal).
2) Futtass rajta folyamatosan FFT-t.
3) Az FFT-től kapott komplex számoknak vedd az abszolút értékét, majd átlagold.
4) Ezt a számot jelenítsd meg a 10 LED-eden a nagyságától függően (kísérletezd ki az értékkészletet).Mondjuk ebből a jel intenzitását fogod megkapni, de szerintem azt lehet 10 LED-en mutatni, a ritmust (BPM) inkább kiírni kéne
dabadab példája mondjuk elég jó alternatíva, három LED változik attól függően, hogy milyen ritmushangszert detektál a minim. Igazából az egészet megcsinálja neked bármely open source hangos lib.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

dabadab példája mondjuk elég jó alternatíva, három LED változik attól függően, hogy milyen ritmushangszert detektál a minim. Igazából az egészet megcsinálja neked bármely open source hangos lib.