Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

Hát elméletben le tudom vezetni, hogy mit és hogyan akarom , hogy müködjön a program csak azt nem hogy ehhez mi szügséges.
    A modellezésben jártasabb vagyok, ott azért egyszerübb a dolog.
    Talán ha egy ottani példán mondom el a problémám talán érthetőbb a gondom.

TEhát ha egy autót akarok csinálni akkor fogok egy nézeti rajzot beteszem háttérnek és a modellező eszközökkel formálom.ÉS mindegy utána , ha vonatot akarok a folyamat és az eszközök ugyan azok maradnak. és ha a YTom nézek egy videot az olyan helyzetre ahol megakadok akkor van egy konkrét eljárás amivel mindig ugyan ugy megoldhatom.

DE itt , eddig nem találtam semmit ami elmagyarázná, hogy mivel mit tehetek meg. mindenhol ciklusokat meg tömböket és változókat irnak.Amiket nagyjából értem, hogy mik azok, de azt már nem, hogy hol használjam öket ha egy modellt mozgatni vagy csak megjeleniteni akarok egy ablakban.Nem tudom , hol áljak egyáltalán neki , milyen programban, mire van hozzá szügségem stb..
    ÉS nem olyanok mint egy másol funkció a modellező progiba ami mindig csak a másolást fogja végezni, itt mindig egy kicsit más minden.

ÉS a YT sem segit, mert hiába nézek meg egy videot egy amőba progiról attól nem leszek okosabb , max csak ugyan azt meg tudom magamtól csinálni pár elemet megváltoztatva, hogy nem kék hanem piros szinű lesz az X vagy nem 5 hanem 10 rács lesz, de abből nem tudom, hogyan induljak neki egy bonyolultabb felé .

Új hozzászólás Aktív témák