- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Hát elméletben le tudom vezetni, hogy mit és hogyan akarom , hogy müködjön a program csak azt nem hogy ehhez mi szügséges.
A modellezésben jártasabb vagyok, ott azért egyszerübb a dolog.
Talán ha egy ottani példán mondom el a problémám talán érthetőbb a gondom.TEhát ha egy autót akarok csinálni akkor fogok egy nézeti rajzot beteszem háttérnek és a modellező eszközökkel formálom.ÉS mindegy utána , ha vonatot akarok a folyamat és az eszközök ugyan azok maradnak. és ha a YTom nézek egy videot az olyan helyzetre ahol megakadok akkor van egy konkrét eljárás amivel mindig ugyan ugy megoldhatom.
DE itt , eddig nem találtam semmit ami elmagyarázná, hogy mivel mit tehetek meg. mindenhol ciklusokat meg tömböket és változókat irnak.Amiket nagyjából értem, hogy mik azok, de azt már nem, hogy hol használjam öket ha egy modellt mozgatni vagy csak megjeleniteni akarok egy ablakban.Nem tudom , hol áljak egyáltalán neki , milyen programban, mire van hozzá szügségem stb..
ÉS nem olyanok mint egy másol funkció a modellező progiba ami mindig csak a másolást fogja végezni, itt mindig egy kicsit más minden.ÉS a YT sem segit, mert hiába nézek meg egy videot egy amőba progiról attól nem leszek okosabb , max csak ugyan azt meg tudom magamtól csinálni pár elemet megváltoztatva, hogy nem kék hanem piros szinű lesz az X vagy nem 5 hanem 10 rács lesz, de abből nem tudom, hogyan induljak neki egy bonyolultabb felé .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- INTEL NUC (Celeron J3455 4 mag 4 szál, 8GB DDR3, 256GB SSD) 29.990Ft
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest