Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
köszönöm a segítséget!
(#9120) dabadab: ahogy emvy is írta, igen .. szeritzem az index file lenne 15 mega ... még a régi 286-osomra is felférne ,-D
(#9117) Karma: szerintem lehetne egy "index frissítés" gomb .. arra valaki este mikor elmegy rányom ... (ez lehetne egy kis laptop is) és azon a gépen akkor a program végignyálazza az este alatt a 8-10 terát, reggelre csak végez.
tartalomra nem ... csak a file nevekben szeretnénk keresni ...
néha jól jönne h mondjuk tudnék keresni a egy sra, arra kiad 200 talatot mondjuk, majd eztz lehetne szűkíteni .. ez a Find Any File-ban láttam, de ez már csak hab lenne a tortán ...(#9118) Jim Tonic: a technikai héttár szewrintem rendben van .... csak ez a keresés hiányziok de nagyon .-((((
(#9119) emvy: nem tudom még potnosan mennyi file ... mekkora adatmennyiség (végól is csak a file db-szám fontos ... kb. 120.000 file, amik képszámosak .... 35.000-125.000, meg van többezer még aminek neve van ... szerintem max. 200.000-300.000 db file lehet .... nem tudom mikorra mondja meg a "Get info" ... calculating van ..... szerintem estig ,-D
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest