- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Tavoli megoldaskent anno a Citrix-et hasznaltak egy regi projektemmel erintoleges helyen, es akkor allitottak, hogy gyorsabb mint a szokasos tavoli asztalos megoldasok, mert az info nem grafikus objektumkent szaladgal a ket gep kozott, hanem a windows altal hasznalt elemek szintjen (pl. rakj ki egy Areyousure-t). Azt nem tudom, hogy a textarea-k hogyan tarolodtak (me'g a firefoxba is van plugin, hogy elszallas eseten ne vesszen el az editalt tartalom), de file szinten akkor tuti nincs mentve.
Azt viszont nem tudom es most nem is neznek utana, hogy egyreszt a tobbi tavoli megoldas hasonlo vagy pixelinfokat kuldozget; masreszt hogy van-e me'g ilyen termek (bar sztem valami ilyesmi van, van ismerosom aki evekkel ezelott ezzel dolgozott - nem fejlesztest de sokat hasznalva - itthonrol az USA-ba, es me'g most is tavolrol dolgozik, ugyhogy ha nem is ugyanaz, de valami utodja biztos van).
Mondjuk a Citrix nem az ingyenes kategoria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest