Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

válasz axioma #8525 üzenetére

Köszi, az igazat megvallva azért igy tettem fel a kérdést mert én akarok megtanulni programozni vagy legalább használni ezeket a grafius motorokat.
    Csak gondoltam ha vannak ilyen iskolásoknak szánt oktatási segédletek abból talán könnyebben megy a megértés, mert rengetek anyagot letöltöttem, de már az első oldalakon olyan dolgokról beszéltek amikról fogalmam sem volt , már magát a definiciót sem amit elmagyarázutak.

Pedig gondolom kéne lenni valami olyan anyagnak amiből a abszolut nulla szintről el lehetne jutni egy alap tudáshoz.
    A 3d-s modellezésben egy kicsit otthonosabban mozgok igy a modellek elkészitése nem lenne akkora gond csak maga a felhasználása az adott programba érdekelne, hogy a saját igényemre alakithassam.
    Valamii olyan létezik, hogy a nulláról elkezdve fokozatosan lehet felépiteni egy elég bonyolult rendszert is, ugy értem, hogy minden egyes gyakorlathoz nem kellene ugy programot irni hanem csak beépiteni az előzőbe és igy jobban át lehetne látni az egész folyamatot hogy épül fel .

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés