- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gajdikuka
tag
Sziasztok!
Gimnáziumba járok, '17-ben fogok érettségizni. Sokat kutakodtam itt és még pár helyen a weben, de szeretnék biztosra menni. Nagyon érdekel az infó és az ELTE IK-ra szeretnék majd menni, Codeacademy.com-on szoktam tanulgatni ilyen alap dolgokat, de érdekelne hogy lehetne a legkönnyebben elősegíteni a a bekerülést/bent maradást, amit már most tudnék csinálni? Gondolok egyaránt suliban és sulin kívül végzendő dolgokról hogy biztosra mehessek. Melyik tantárgyakra feküdjek rá, önképzés stb.Szeretnék rendesen felkészülni, mert nincs nagyon a környezetemben senki akitől tudnék ilyen témában érdeklődni. Előre is köszönöm a válaszokat!
*(képzeljetek ide egy meghajlós smiley-t, mert nekem most nem működik a formázás)*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest