Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
gajdikuka
tag
Sziasztok!
Gimnáziumba járok, '17-ben fogok érettségizni. Sokat kutakodtam itt és még pár helyen a weben, de szeretnék biztosra menni. Nagyon érdekel az infó és az ELTE IK-ra szeretnék majd menni, Codeacademy.com-on szoktam tanulgatni ilyen alap dolgokat, de érdekelne hogy lehetne a legkönnyebben elősegíteni a a bekerülést/bent maradást, amit már most tudnék csinálni? Gondolok egyaránt suliban és sulin kívül végzendő dolgokról hogy biztosra mehessek. Melyik tantárgyakra feküdjek rá, önképzés stb.Szeretnék rendesen felkészülni, mert nincs nagyon a környezetemben senki akitől tudnék ilyen témában érdeklődni. Előre is köszönöm a válaszokat!
*(képzeljetek ide egy meghajlós smiley-t, mert nekem most nem működik a formázás)*
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő