- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
martonx #7833 üzenetére
láttam már én is olyan céget, ahol kötetlen munkaidő van, akkor dolgozol, amikor akarsz, de reggel 8-kor scrum standup van *mindenkinek*.
de ha már írok, hagy tegyek már fel egy filozófiai kérdést:
van egy tábla, számlák vannak benne, egy mezőben a kreálás dátuma timestampként, egy másikban a számlasorszám, ezeket bekérted egy lekérdezéssel.amikor ki kell írnod a számla sorszámát sorszám/év alakban, akkor:
a./ betöltötted a dátumot, string művelettel levágod az első négy számjegyet és kész (iso formátum)
b./ felveszel még egy mezőt a selectbe, az adatbázis kezelővel konvertáltatsz egy int típusú év mezőt és azt írod oda?vagyis sebesség, stb. okán elhiszed, hogy az első négy karakter levágása mindig jó eredményt fog adni, vagy precízen megcsináltatod az adatbáziskezelővel a dátum év részét és azt írod ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest