- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mister_X #6240 üzenetére
Leginkább erre a gondolatra reagáltam:
hogy legyen hozzá magyar oktatókönyv, mert az angol leírásoktól frászt kapokTöbbet lehet megtanulni netes példákból és feljesztői oldalakból, mint könyvből. A szakrizsa meg szerintem minimális - főleg ahhoz képest, hogy a nagy részét az ember napi szinten használja "magyarul" is.
Ráadásul keresni is angolul könnyebb, magyarul az ember mindent sokkal nehezebben talál meg (ha megtalál egyáltalán). Ja és az összes generikus függvénykönyvtár angol nevekkel operál.A hátamon feláll a szőr pl az excel "magyarított" függvénynevein. Magyarul sosem találok meg semmit - ami angolul pedig készségszinten megy. Lehet, hogy magyarul nem tudok eléggé?
Hogy szigorúan ON Topic is legyek:
1) Minden valamirevaló nyelvről van magyar szakkönyv - ne könyv alapján válassz, hanem cél és személyes preferencia alapján.
2) Én az itteni és a codeproject fórumáról tanultam meg a C#-ot (sok google-özéssel és még több gyakorlással)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest