- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri16 #5716 üzenetére
Hát, alapjaiban nem értek veled egyet. Sebaj.
Csak pár szót. Az általános dolgokkal pont kitörölhetem a ..... a való életben. Elmész dolgozni, és csak pislogsz.
Nem az én példám lesz pont releváns, de esetemben (erről már korábban is beszélgettünk) pl. se folyamatábra, se tervezés, se semmi nincs. Elmondja az adott részleg, mi kell neki, én meg leülök, aztán már programozok is. Tudom, hol fogok bele, és közben folyamatosan építem. Nyilván vannak olyan projektek, ahol ez máshogy működik. Ám ezekre sem készít fel az iskola, sajnos.
Amit megtanultam az iskolában, azt nyugdíjig tutira a hajamra kenhetem. Könyvek, böngészés, gyakorlás, évek.
Véleményem szerint is jobb lenne, ha lennének speciális szakok. Akár csak különböző programnyelvekre. Jobbak az esélyeid, ha egy dologban nagyon jó vagy, mintha nagy az általános tudásod. Az iskolának azt kellene tanítania, amit a piac akar, de nem ez a jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest