Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri16
üzenetére
Hát, alapjaiban nem értek veled egyet. Sebaj.
Csak pár szót. Az általános dolgokkal pont kitörölhetem a ..... a való életben. Elmész dolgozni, és csak pislogsz.
Nem az én példám lesz pont releváns, de esetemben (erről már korábban is beszélgettünk) pl. se folyamatábra, se tervezés, se semmi nincs. Elmondja az adott részleg, mi kell neki, én meg leülök, aztán már programozok is. Tudom, hol fogok bele, és közben folyamatosan építem. Nyilván vannak olyan projektek, ahol ez máshogy működik. Ám ezekre sem készít fel az iskola, sajnos.
Amit megtanultam az iskolában, azt nyugdíjig tutira a hajamra kenhetem. Könyvek, böngészés, gyakorlás, évek.
Véleményem szerint is jobb lenne, ha lennének speciális szakok. Akár csak különböző programnyelvekre. Jobbak az esélyeid, ha egy dologban nagyon jó vagy, mintha nagy az általános tudásod. Az iskolának azt kellene tanítania, amit a piac akar, de nem ez a jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest