- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri16 #5716 üzenetére
Hát, alapjaiban nem értek veled egyet. Sebaj.
Csak pár szót. Az általános dolgokkal pont kitörölhetem a ..... a való életben. Elmész dolgozni, és csak pislogsz.
Nem az én példám lesz pont releváns, de esetemben (erről már korábban is beszélgettünk) pl. se folyamatábra, se tervezés, se semmi nincs. Elmondja az adott részleg, mi kell neki, én meg leülök, aztán már programozok is. Tudom, hol fogok bele, és közben folyamatosan építem. Nyilván vannak olyan projektek, ahol ez máshogy működik. Ám ezekre sem készít fel az iskola, sajnos.
Amit megtanultam az iskolában, azt nyugdíjig tutira a hajamra kenhetem. Könyvek, böngészés, gyakorlás, évek.
Véleményem szerint is jobb lenne, ha lennének speciális szakok. Akár csak különböző programnyelvekre. Jobbak az esélyeid, ha egy dologban nagyon jó vagy, mintha nagy az általános tudásod. Az iskolának azt kellene tanítania, amit a piac akar, de nem ez a jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest