Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Gyuri16

üzenetére
						Hát, alapjaiban nem értek veled egyet. Sebaj.
Csak pár szót. Az általános dolgokkal pont kitörölhetem a ..... a való életben. Elmész dolgozni, és csak pislogsz.
Nem az én példám lesz pont releváns, de esetemben (erről már korábban is beszélgettünk) pl. se folyamatábra, se tervezés, se semmi nincs. Elmondja az adott részleg, mi kell neki, én meg leülök, aztán már programozok is. Tudom, hol fogok bele, és közben folyamatosan építem. Nyilván vannak olyan projektek, ahol ez máshogy működik. Ám ezekre sem készít fel az iskola, sajnos.
Amit megtanultam az iskolában, azt nyugdíjig tutira a hajamra kenhetem. Könyvek, böngészés, gyakorlás, évek.
Véleményem szerint is jobb lenne, ha lennének speciális szakok. Akár csak különböző programnyelvekre. Jobbak az esélyeid, ha egy dologban nagyon jó vagy, mintha nagy az általános tudásod. Az iskolának azt kellene tanítania, amit a piac akar, de nem ez a jellemző. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Kuponkunyeráló
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Gaming notebook topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
 - LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
 - iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest