Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArchElf
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem lehet megoldani. Viszont erős kétségeim vannak, hogy ennek sebessége felér egy adatbázissal(motorral). Míg én egy-egy táblára akár négy indexet is könnyen ráhúzok, aztán még újabbat is, ha szükséges lenne, addig az említett megoldásnál szerintem ez némileg bonyolultabb lenne.
Én mondjuk a magam oldaláról beszélek, mivel én csak adatbázisokkal (és az ahhoz kapcsolódó programokkal) dolgozom. Kis túlzással még WC-re is INSERT-tel megyek.
Szóval én szinte mindennek azzal fogok neki. Abban igaza van Docnak, ha tudjuk, hogy ez kicsi marad, akkor felesleges, de ha kicsit is bizonytalan a végkimenetel, én nem gondolkodnék másban.szerk.: most jut eszembe, van olyan nekem is a praxisomban, hogy nem csináltam valaminek táblát. Kicsi volt az adatmennyiség, és bármivel olvasható maradt. csv-be tolom ki appenddel a logokat. Mondjuk az Excelnek már 65536 sor után problémás lehet, viszont a fájl elég kicsi marad, gyorsan beolvasható, könnyű vele dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tesla topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Witcher topik
- Bittorrent topik
- Renault, Dacia topik
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval én szinte mindennek azzal fogok neki. Abban igaza van Docnak, ha tudjuk, hogy ez kicsi marad, akkor felesleges, de ha kicsit is bizonytalan a végkimenetel, én nem gondolkodnék másban.