- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
Sziasztok, elsőéves programtervező informatikus hallgató vagyok, már szakközépben is szerettem pascalozni (igen, hurr
), most egyetemen pedig rendesen belehúztunk a c-be, legalábbis a szakközepes tempóhoz képest. Elég jól ment, vizsgám is ötösre sikerült (épphogy, fárnya elmélet
). Tehát én úgy érzem megvan a gondolkodásmódom ehhez az egészhez. Az egyetem ugye gyors, de én szeretnék előre dolgozni, pláne most, hogy vizsgaidőszak van, és van időm rá. (nem olyan vészesek most még a vizsgák)
Tudom, hogy a következő féléves anyag java lesz, azt tanulom most, tutorialok alapján. Érdekel is, meg szeretnék helyből előnnyel indulniA kérdésem amiért ide írok picit a távolibb jövőre vonatkozik: ha igazán jó programozó szeretnék lenni, akkor inkább mezei c-ben kéne a gondolkodásmódot fejleszteni, vagy több nyelvvel megismerkedni ?
amugy ne a nyelven porogjetek, az semmit nem jelent, a mogotte levo engine/library az ami fontos, az teljesen mindegy hogy milyen nyelvbol ered el a rutinokat benne - docEz természetesen jogos, logikus, de gondlom a c-nek is vannak határai (persze az az én tudásomtól messze van, meg attól is függ mit akarok megvalósítani vele..) , ezért inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy később, elhelyezkedés szempontjából mi a jobb, sok nyelvet kevésbé ismerni, és majd belerázódok ott, vagy kevés nyelvet ismerni, de azt tényleg jól? És melyek lennének ezek ?
Elnézést a kisregényért
Üdvszerk: elírás
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest