Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Mármint, ha nem lesz kioptimalizálva.
Mintha látnád, hogy ki lesz-e. Vagy igen, vagy nem.Akkor miért is csökkented a sorok számát, ha nem lesz gyorsabb vagy legalább olvashatóbb.
Mert optimalizálok. Nem feltétlenül lesz gyorsabb, de azzal indulok neki. És mint írtam, a kevesebb utasítás gyorsabb.Én szoktam felvételiztetni És ha valaki bármit előad amit értelmesen meg tud indokolni akkor az nem kizáró tényező, sőt, előny.
Én is. De még mindig nem értem pl. a Te mondanivalód.Viszont az összes hétköznapi gyakorlatban előforduló fordító tudja ezt. Pszeudokód hatékonyságát meg amúgy is csak algoritmus szintjén nézzük.
Te esetleg. Akinél a teljesítmény számít, nem a funkció, az nem csak ezt nézi. A kódodból ítélve nem sebesség orientált vagy, hanem célszoftvert készítesz tesztelésre. Én vállalatirányítási rendszereket fejlesztek egy cégnél, ahol majdnem 20e ember dolgozik. Hadd ne mondjam, mennyit számít egy felesleges kör.double map_coefficient = Ze/(Ze+Z_airbox+Zt);
// Add a one second lag to manifold pressure changes
double dMAP = (TMAP - p_ram * map_coefficient) * dt;
TMAP -=dMAP;
Nem ettől lesz felesleges egy változó.
Az teljesen mást jelent. Pl. részeredmények tárolása. Nem mindegy, mennyi temp változóval tudsz átrámololni, kiszámolni, stb. Csinálsz húszat, és mindent tárolsz, vagy kettőt, és felülírod, ami nem kell már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- EAFC 26
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest